Praktische informatie & Tarieven

Home / Praktische informatie & tarieven

Praktische informatie

Uiteraard geloof en hoop ik dat mijn sessie(s) klachten zullen verminderen of dat ze volledig achterwege blijven. Daarbij wil ik nadrukkelijk aangeven dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn/haar gezondheid. Ik ben geen arts en zal nooit enige vorm van reguliere medische behandeling afraden. Mijn overtuiging is dat reguliere en alternatieve gezondheidszorg elkaar prachtig kunnen aanvullen en heel goed samen gaan. Alles wat er in mijn praktijk besproken wordt, zal niet worden besproken of gedeeld worden met een ander zonder toestemming.

Op dit moment is er mogelijkheid voor een sessie op woensdag of donderdag. Mocht dit je niet uitkomen, dan is er in overleg vast wat mogelijk!

Praktische informatie en tarieven
Tarieven
  • Intake gecombineerd met eerste consult: €90,- incl. 21% BTW
  • Consult NEI/NLP van 60 minuten: €90,-
  • Telefonisch consult minder dan 15 minuten is gratis
  • Telefonisch consult meer dan 15 minuten: € 15,- (per kwartier)

Een sessie duurt 60-75 minuten. Therapie is een proces. Je krijgt inzichten en dingen aangereikt om over na te denken en aan te werken. Sommige cliënten voelen zich na enkele sessies al heel anders, anderen hebben wat langer tijd nodig.

Na de eerste sessie komt er meestal veel los en in beweging, hier wil ik je graag goed in ondersteunen. Daarom adviseer ik om samen minimaal 2-3 sessies aan te gaan. Dit geeft ruimte om nieuwe inzichten te krijgen en ook om te kunnen verwerken en integreren.

Als je na de eerste sessie geen aansluiting voelt ben je uiteraard niet verplicht meerdere sessies af te nemen.

Corona

Mijn kernwaarden zijn: Vrijheid, Respect, Rust en Verbinding. Omdat ik zowel mijn coaching sessies als mijn gastouderschap vanuit deze waarden uitvoer zal ik je dan ook niet vragen om je medische gegevens. Wat ik belangrijk vind om te weten is wie je bent als mens, waar je tegenaan loopt en waar je hulpvraag ligt.