Systemisch werk

Home  / Coaching / Systemisch werk

Coaching

NEI Therapie

NLP Therapie

systemisch werk

Systemisch werk

Reiki

Meer Informatie

Wil je meer informatie over de verschillende therapieën die ik aanbiedt of over gastouderschap neem dan contact met me op!

Neem contact op

Systemisch werk

Werken met tafelopstelling is een van de methodieken

Systemisch werk

Onbewuste en onzichtbare patronen worden blootgelegd binnen het systemisch werk. Je kunt hierbij denken aan verslavingen, onzekerheden, depressie of zoiets als bindingsangst. Hierdoor ontstaat er ruimte zodat deze patronen te begrijpen zijn en geheeld kunnen worden.

Familieopstellingen is een onderdeel van systemisch werk. Het is een krachtige en mooie methode, ontwikkeld door Bert Hellinger, om inzicht te krijgen in diverse levensgebeurtenissen. Een familieopstelling geeft vaak begrip voor de keuzes die bijvoorbeeld ouders of voorouders hebben gemaakt.
Er zijn verschillende methodieken om een familieopstelling te doen. Samen met jou kijken we wat het meest geschikt is.

Ervaringen

Blij met Nicolette

Ik ken Nicolette als een lieve, warme en empathische vrouw.
Iemand op wie je altijd kunt rekening en die goed naar je luistert.
Nicolette is bescheiden, serieus en heeft daarnaast een enorm gevoel voor humor.

Begripvol en professioneel

De afspraken bij Nicolette waren erg prettig. De ruimte was ruim ingericht en zorgde voor een ontspannen sfeer. Nicolette is heel begripvol, professioneel en de behandelingsmethode werd afgestemd op mij als persoon. Ik heb veel aan de consulten gehad, ook op langere termijn. Na de behandeling kwam er een berichtje hoe het met me ging. De betrokkenheid vind ik erg goed. Nicolette is een lief en warm persoon. Een aanrader!